Szarvasi Nagycsaládosok Barátainak Köre

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2024. május 20., hétfő, Bernát és Felícia napja van.
Holnap Konstantin napja lesz.

 

 

TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2021-00861 azonosító számú, „Esély a Szarvasi Ifjúságnak” című program megvalósítására Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   

A TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2021-00861 azonosító számú, „Esély a Szarvasi Ifjúságnak” című program megvalósítására 1.549.620Ft támogatást nyert a Szarvasi Nagycsaládosok Barátainak Köre, a vállalt önerő 639.480Ft. 

A projekt célja: Hátrányos helyzetű fiatalok közösségeinek támogatása Szarvason.

Projektünk elsődleges célja a helyi társadalmi párbeszéd és összetartozás erősítése, új közösségek létrehozása. Ennek érdekében közösségi házunk szeretnénk alkalmassá tenni arra, hogy a szarvasi roma és nem roma fiatalok számára olyan biztonságos és színvonalas közösségi tér alakuljon ki, ahol a fiatalok találkozhatnak, fejlődhetnek és szabadidejüket is eltölthetik együtt. Célunk az elfogadás erősítése, az empátia növelése és a helyi társadalom érzékenyítése is a problémák iránt. Nem csak egyszerűen egy közösségi tér kialakítása a célunk, hanem fenti céljainkat a fiatalok közös szabadidős programjaival, személyiségük fejlesztésével, kulturális neveléssel, szabadidős programokkal, közösség építéssel, családi programokkal, hátránykompenzálással (tanácsadás, szociális támogatás, természetbeni támogatás), folyamatos az igényekre reagáló személyes törődéssel és programjaink nyilvánosságának folyamatos biztosításával, népszerűsítésével kívánjuk elérni. Közösségi terünk jelenleg használhatatlan ezekre a feladatokra. A fejlesztés eredményeként olyan mindenki számára hozzáférhető, elérhető közösségi tér jön létre, amely egyrészt egyesületünket erősíti, együttműködéseinket segíti és a fejlesztésnek köszönhetően más civil és nemzetiségi közösségek befogadására, programjaik megvalósítására is alkalmassá válik.

 

Közlemények, Felhívások!

Kérjük, ajánlja fel adója 1%-át
Adószám: 18373600-1-04
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
Nem kerül semmibe, de nagyon sokat segít vele!

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

Szolgálati közlemény!

Kézműves foglalkozásainkhoz várunk pezsgős dugókat, főleg parafából, de a műanyagot is tudjuk használni. Ezen túl mindenféle parafa dugót várunk felajánlásba.  Kérjük, a téli időszakban gondoljatok ránk és ne kidobjátok, hanem gyűjtsétek össze és hozzátok be hozzánk a dugókat.

Egy rászoruló tagunk, aki most kezdte önálló életét szülői háttér nélkül keres konyhai székeket, szőnyeget. Ha tudtok segíteni, szóljatok, vagy hozzátok be felajánlásaitokat a fogadóórákon a NACSE-ba.

Előre is köszönjük!

Sz. M. M. - Hírek

NACSE turi

Rengeteg ruhánk van, nagyon sok a baba- és gyermekruha is, gyertek el, válogassatok!

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!