Szarvasi Nagycsaládosok Barátainak Köre

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2022. október 02., vasárnap, Petra napja van.
Holnap Helga napja lesz.

 

 

Szarvasiak, segítsünk! Nyomtatás E-mail
Írta: Homonnai Tiborné   
2014. november 24. hétfő, 08:29

A Newjsag oldalán és a Szarvasi Fórumon is olvashattatok már Skorka Anitáról, aki gyógyíthatatlan betegségben szenved egy vele született kromoszóma meghibásodás miatt. Most van reménye arra, hogy állapota jelentős mértékben javuljon és akár újra tudjon járni, normális életet élni. Kipróbáltak rajta egy izom stimulátort, ami jelentős mértékben tudna javítani egészségi állapotán. Ez a My Gait funkcionális elektrostimulátor. Megkapta rá a TB támogatást is, ami 2.193.249 Ft, így receptre kiírva még 914.790 Ft önerő kellene ahhoz, hogy ki tudja a család váltani ezt a gépet. A recept azonban december végén lejár. A TB támogatást egyedi elbírálás alapján kapta meg a hölgy, így ha lejár, nem biztos, hogy ugyanennyi támogatást tud kapni újból.

Ezért kérünk minden jóérzésű, tenni akaró, segítő szándékú embert, hogy pénzadománnyal segítse Anikót egy jobb, emberibb élethez. A család nyitott egy folyószámlát az édesanya nevére a Szarvasi Takarék Szövetkezetnél, ahová adományainkat utalhatjuk. A számla tehát Hrncsjar Zsuzsanna nevén van, a számla száma: 53900014-16011195-00000000. A megjegyzés rovatba írjátok be: adomány Skorka Anita kezelésére. Aki nem szeretne, vagy nem tud utalni, de készpénzes adománnyal szívesen segítené Anikó gyógyulását, az a Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete székházában 8-16 óráig egy külön kezelt kasszába (külön bevételi tömb) befizetheti adományát, amit mi hetente befizetünk a fenti számlaszámra.

Segítsünk közösen, hiszen együtt sokat tehetünk!

Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete

 

Közlemények, Felhívások!

Felhívom mindenki figyelmét arra, hogy soha, semmilyen körülmények között ne álljon meg a NACSE szomszéd bejáróján! (Betonozott bejáró) Kérünk benneteket, vegyétek komolyan!

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

Szolgálati közlemény!

Kézműves foglalkozásainkhoz várunk pezsgős dugókat, főleg parafából, de a műanyagot is tudjuk használni. Ezen túl mindenféle parafa dugót várunk felajánlásba.  Kérjük, a téli időszakban gondoljatok ránk és ne kidobjátok, hanem gyűjtsétek össze és hozzátok be hozzánk a dugókat.

Egy rászoruló tagunk, aki most kezdte önálló életét szülői háttér nélkül keres konyhai székeket, szőnyeget. Ha tudtok segíteni, szóljatok, vagy hozzátok be felajánlásaitokat a fogadóórákon a NACSE-ba.

Előre is köszönjük!

Sz. M. M. - Hírek

Őszi és Téli - nyitvatartás

Őszi nyitva tartás székházunkban:
Kedden
9.00 -11.30-ig és 14.00 -16.00-ig
Szerdán
14.00 -17.00 -ig
Pénteken
9.00 -11.30 és 13.00 -16.00-ig

NACSE turi

Rengeteg ruhánk van, nagyon sok a baba- és gyermekruha is, gyertek el, válogassatok!

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!