Szarvasi Nagycsaládosok Barátainak Köre

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2022. október 02., vasárnap, Petra napja van.
Holnap Helga napja lesz.

 

 

Új év – új lendület! Nyomtatás E-mail
Írta: Gombárné Hajni   
2015. március 04. szerda, 14:22

Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk minden tagcsaládunknak! Szeretnénk folytatni a tavaly elkezdett munkát, székházunk nyitva tartási idejében várunk mindenkit. Ruha csere-bere akciónkat folytatjuk, székházunkba több forrásból adományok érkeztek! Szeretnénk megkérni benneteket, hogy gyertek be az egyesületbe (Szarvas, Jókai utca 48.), és az itt lévő használati dolgok közül, amire szükségetek van, vigyétek el! Több ágy, téli gyermek és felnőtt ruházat, cipő, kabát, ágynemű, csillár, asztal, olajsütő, robotgép, bot mixer, hibás tévé és 1 db Csepel régi típusú működőképes varrógép van jelenleg egyesületünkben! Amire ezen kívül szükségetek van, azt jelezzétek felénk, hogy segíteni tudjunk! Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves adományozónak, hogy segítenek nagycsaládos tagjainkon, és a rászoruló embereken!
Székházunkba egy új, kedves kolléganőt köszönthetünk, Kriska Mihályné Marika személyében! Forduljatok hozzá is bizalommal!
Egy kedves tagunk rongyszőnyegek készítését, plüss-varrást, kézműves dolgok elkészítését vállalja, kedvező áron megbeszélés szerint, ünnepi alkalmakra vagy a hétköznapokra! Amennyiben érdeklődés van, a munkáira, keressetek fel bennünket!
Szükségünk van a folyamatos működéshez bevételekre, ezért kérünk benneteket a tagdíjak befizetésére. Lehetőség van részletfizetésre is, így az a 3000 Ft 2-3 részletben nem annyira megterhelő a család részére. Sokan vannak tagdíj hátralékosok is, aki tudja, kérjük, pótolja elmaradását.
Kisgyermekes anyukának keresünk kiságyat, járókát,bébikompot,kerékpárra gyermek ülést, baba használati tárgyakat, eszközöket! Kérünk benneteket, akinek lehetősége van rá segítsen!
Egyesületünkben lehetőség van könyvek kölcsönzésére, annak érdekében, hogy segítsük gyermekeink fejlődését, vagy csupán saját magunk művelődését, szórakozását.

 

Közlemények, Felhívások!

Kérjük, ajánlja fel adója 1%-át
Adószám: 18373600-1-04
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
Nem kerül semmibe, de nagyon sokat segít vele!

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

Szolgálati közlemény!

Kézműves foglalkozásainkhoz várunk pezsgős dugókat, főleg parafából, de a műanyagot is tudjuk használni. Ezen túl mindenféle parafa dugót várunk felajánlásba.  Kérjük, a téli időszakban gondoljatok ránk és ne kidobjátok, hanem gyűjtsétek össze és hozzátok be hozzánk a dugókat.

Egy rászoruló tagunk, aki most kezdte önálló életét szülői háttér nélkül keres konyhai székeket, szőnyeget. Ha tudtok segíteni, szóljatok, vagy hozzátok be felajánlásaitokat a fogadóórákon a NACSE-ba.

Előre is köszönjük!

Sz. M. M. - Hírek

Őszi és Téli - nyitvatartás

Őszi nyitva tartás székházunkban:
Kedden
9.00 -11.30-ig és 14.00 -16.00-ig
Szerdán
14.00 -17.00 -ig
Pénteken
9.00 -11.30 és 13.00 -16.00-ig

NACSE turi

Rengeteg ruhánk van, nagyon sok a baba- és gyermekruha is, gyertek el, válogassatok!

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!