Szarvasi Nagycsaládosok Barátainak Köre

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2024. július 19., péntek, Emília napja van.
Holnap Illés napja lesz.

 

Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Hírek
 • Kormány.hu: indul az új kormányzati portál
  Publikus teszt formájában elindult a kormany.hu weboldal, a magyar kormány hivatalos információs honlapja, amely folyamatosan frissülve aktuális híreket, beszámolókat, multimédiás tartalmakat közöl a kormányzat mindenkori tevékenységéről.

 • Legyen a média a családért
  A Média a Családért Alapítvány és a Képmás családmagazin által alapított Családbarát Médiáért-díjakat 2010. december 16-án osztották ki. A Semmelweis Szalon rendezvényén Nyitrai Imre, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Szociális, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárságának helyettes államtitkára méltatta a díjazott újságírók munkáját és átadta az elismerést jelző oklevelet az ötvenezer forintos pénzjutalommal.

 • Szakmai elismerések átadása a kábítószer-ellenes világnapja alkalmából
  Dr. Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter az ENSZ kábítószer-ellenes Világnapja (június 26.) alkalmából rendezett ünnepségen szakmai elismeréseket adott át június 30-án.

 • Mit lehet tudni a magyarországi drogstratégiáról?
  Korózs Lajos, a szociális tárca államtitkára és Portörő Péter, a Nemzeti Kábítószerügyi Koordinációs Igazgatóság vezetője "A Nemzeti stratégia a kábítószer-probléma kezelésére 2010-2018" című kiadványt mutatták be hétfőn Budapesten.

 • Több mint 2 milliárd forint munkahelyteremtésre
  A Szociális és Munkaügyi Minisztérium az előző évekhez hasonlóan idén is pályázatot hirdetett munkahelyteremtő beruházások támogatására, kiemelt figyelemmel a hátrányos helyzetű térségekre.

 • Szakmai elismeréseket adott át Herczog László
  Herczog László szociális és munkaügyi miniszter a Munka ünnepe, az Esélyegyenlőség Napja és a Nemzetközi Családi Nap alkalmából szakmai elismeréseket adott át kedden a minisztérium épületében rendezett ünnepségen.

 • "Bölcsődék Napja" - Díjátadó ünnepség
  A szociális és munkaügyi miniszter április 21-ét - hivatalos szakmai ünnepként - a Bölcsődék Napjává nyilvánította, kifejezve a társadalom megbecsülését a bölcsődei dolgozók által teremtett értékek iránt. Ezen túl minden évben ezen a napon adják át a tárca minisztere által a bölcsődei dolgozóknak adományozható szakmai elismeréseket.

 • Elkészült az idősügyi cselekvési terv
  A kormány elfogadta az Idősügyi Nemzeti Stratégiához kapcsolódó 2010 és 2012 közötti kormányzati cselekvési tervet - közölte Korózs Lajos, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára csütörtökön kormányszóvivői tájékoztatón, Budapesten.

 • Lila Szalag Díj a médiának
  A Szociális és Munkaügyi Minisztérium által A magyar sajtó a nőkkel szembeni és a családon belüli erőszak ellen címmel meghirdetett "Lila Szalag Díj" sajtópályázat eredményhirdetésén Herczog László szociális és munkaügyi miniszter adta át a díjakat a három kategóriában és az egyéni díjazott győzteseinek március 30-án.

 • Tizedik alkalommal üléseztek
  Tizedik ülését tartotta a "Település és Ifjúsága" szakmai konferencia március 25-én, Budapesten 220 szakértő részvételével.

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

Szolgálati közlemény!

Kézműves foglalkozásainkhoz várunk pezsgős dugókat, főleg parafából, de a műanyagot is tudjuk használni. Ezen túl mindenféle parafa dugót várunk felajánlásba.  Kérjük, a téli időszakban gondoljatok ránk és ne kidobjátok, hanem gyűjtsétek össze és hozzátok be hozzánk a dugókat.

Egy rászoruló tagunk, aki most kezdte önálló életét szülői háttér nélkül keres konyhai székeket, szőnyeget. Ha tudtok segíteni, szóljatok, vagy hozzátok be felajánlásaitokat a fogadóórákon a NACSE-ba.

Előre is köszönjük!

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!