Szarvasi Nagycsaládosok Barátainak Köre

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2024. július 19., péntek, Emília napja van.
Holnap Illés napja lesz.

 

KarrierPlusz RSS
 • Új esély az IT-piacon: A mesterséges intelligencia és a soft skillek ereje (x)
  Az IT-piac átalakulóban van, de ez nem jelenti azt, hogy kezdő fejlesztőként ne lenne esélyed elhelyezkedni. A siker kulcsa, hogy kiemelkedj a tömegből - például a mesterséges intelligencia, vagy a soft skilljeid erejével.

 • Karrier Plusz 2024
  Megjelent és INGYNESEN LETÖLTHETŐ a KARRIER PLUSZ 2024 kiadvány.

 • Kétszámjegyű béremelés? Így érd el
  A január-február hagyományosan az évi béremelési döntésekről szóló időszak a munkahelyeken. Mivel kalkulálhatsz munkavállalóként? Reális-e a 10 százalék feletti emelés? Milyen technikákat vess be, ha a munkaadóval tárgyalsz?

 • Karriertervezés 2024-ben
  A 2023-as év után nem csökkent a bizonytalanság sem a világban, sem a magyar gazdaságban, sem a munkaerőpiacon. Nehéz tisztán látni, a biztosan jó opció mellett dönteni, amikor váltásról, maradásról, egy új képzésre jelentkezésről van szó. Minden korábbinál nagyobb szükségünk van a rugalmasságra, az alkalmazkodásra. Milyen utak kínálkoznak a karriertervezésben?

 • 10 nyerő készség, amit érdemes fejleszteni 2024-ben
  Ahhoz, hogy egy munkavállaló versenyképes maradjon, folyamatos fejlesztésre van szüksége. Jó esetben ezt munkaadója megadja, finanszírozza, esetleg egy étlapról választhat tréninget. Rosszabb esetben magának kell felkutatnia, mit érdemes tanulni, miben tanácsos előrébb lépni. Olyan készségeket gyűjtöttünk össze, amelyek szakmától függetlenül fontosak, előrébb visznek, javítják a teljesítményt.

 • A nemzetközi karrier kulcsa az AUB (x)
  Az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem (AUB) a magas színvonalú, nemzetközi orientáltságú oktatás és a különleges karrierlehetőségek kiindulópontja.

 • A csocsóasztalok ideje lejárt! Mi van helyette?
  A csocsóasztal, a babzsák, a minden péntek Sör Péntek és hasonló fogások ideje lejárt, pontosabban egy új kategóriába, a “jó ha van, de megvagyunk nélküle” kategóriába sorolódott. A TK Elevator Solution Center Europe (röviden TK Elevator SCE) falai között legalábbis biztosan.

 • Az álommeló az, ahol magunk oszthatjuk be az időnket
  2023-ban már teljesen mást keresünk egy munkahelyen, mint azt akár öt éve hittük volna. Sokaknál az elsők között szerepel a flexibilitás a fontossági listán, így a multik igyekeznek eleget tenni a folyamatosan változó igényeknek. Hogy mik ezek az igények, és hogyan lehet a nehezebb időszakok ellenére is bővülni, arról a Roche Services (Europe) Kft. HR-vezetőjével Zács Kristóffal és kommunikációs vezetőjével, Jánosa Barbarával beszélgettünk.

 • Rives Consulting a MetLife kiemelt partnere (x)
 • Így használd a nyarat a karrierépítésben! Öt tipp
  Tombol a nyár, zajlik a szabadságolási időszak, kell a szezonális munkaerő, a hagyományos toborzás ugyan nem áll le, de kicsit lassul. Milyen lehetőségek kínálkoznak ebben az időszakban? Hogyan tudják a tudatos karrierépítők kihasználni?

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

Szolgálati közlemény!

Kézműves foglalkozásainkhoz várunk pezsgős dugókat, főleg parafából, de a műanyagot is tudjuk használni. Ezen túl mindenféle parafa dugót várunk felajánlásba.  Kérjük, a téli időszakban gondoljatok ránk és ne kidobjátok, hanem gyűjtsétek össze és hozzátok be hozzánk a dugókat.

Egy rászoruló tagunk, aki most kezdte önálló életét szülői háttér nélkül keres konyhai székeket, szőnyeget. Ha tudtok segíteni, szóljatok, vagy hozzátok be felajánlásaitokat a fogadóórákon a NACSE-ba.

Előre is köszönjük!

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!