Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2021. január 25., hétfő, Pál napja van.
Holnap Vanda és Paula napja lesz.
KarrierPlusz RSS
 • A HVG Online Állásbörze véget ért
 • Webináriumok 2020. november 5.
  Vegyél részt a cégek ONLINE előadásain

 • Webináriumok 2020. november 4.
  Vegyél részt a cégek ONLINE előadásain

 • Gyakornokként kezdett, ma ő az ügyvezető: a Coca-Colánál ez is lehetséges (x)
  Kevés olyan ügyvezető van, aki gyakornokként kezdett ott, ahol később ő lett a vállalat első embere. A Coca-Cola HBC Magyarországnál ez épp így történt: Békefi László gyakornokként kezdte pályafutását a vállalatnál, ma pedig már ő a vállalat ügyvezető igazgatója. Első kézből látott számos pozíciót, megismerte a munkatársait, megtapasztalta a munkakörülményeket. Karrierútja valódi példa lehet pályakezdőknek – még akkor is, ha igazgatósága első évében rögtön egy olyan nem mindennapi helyzetben kellett helytállnia, mint amit a koronavírus-járvány okozott.

 • Új üzletfejlesztési igazgató HumanField vezetőkiválasztónál (x)
  2020. szeptemberétől új üzletfejlesztési igazgató került kinevezésre a HumanField vezetőkiválasztó cégnél Kárai Anita személyében, aki a nyár folyamán csatlakozott a vállalathoz.

 • 5 szempont, amiért megéri gyakornokokat foglalkoztatnia (X)
  A diák munkavállalókban rejlő potenciált a cégek különbözőképpen használják ki. Legtöbbször, ha diákmunkáról van szó, akkor az általánosabb, kisegítő munkák vagy az időszakos kapacitáshiány kiegyenlítésére irányuló munkavégzés juthat eszünkbe, ahol a cégek a hosszabb távú foglalkoztatásban, feladatkiosztásban nem igazán gondolkoznak.

 • Unatkozol? Megmondjuk, mit is jelent ez valójában…
  Tanulmányok mutattak rá arra, hogy az unalom jót tesz a kreativitásnak, az innovatív ötleteknek, valamint a mentális egészségnek. Egy 2014-es vizsgálat megállapította, hogy az emberek sokkal kreatívabbak voltak egy unalmas feladat teljesítése után, egy másik pedig arra világított rá, hogy amikor unatkozunk, fokozódik az asszociatív gondolkodásmódunk, vagyis az innovatív gondolkodás.

 • Változtatnál, hogy jobban alakuljon a karriered? Ezeket gondold át előtte!
  Ha épp egy nagy változás előtt állsz, ezt a néhány dolgot alaposan gondold át. Változtatni igencsak rémisztő lehet a körülményektől teljesen függetlenül. Gyakran egy külső tényező (például egy leépítés, egészségünkben bekövetkező negatív változások) erősítenek meg abban, hogy végre lépéseket tegyünk a vágyunk felé. Máskor megváltoznak a prioritások, az, ahogyan eddig éltük az életünket, már nem működőképes. Megpróbálhatod a tőled telhető legjobbat ahhoz, hogy a jelenlegi körülményeid működjenek, ám sokszor az egyetlen út az, ha változtatunk.

 • 8 titok, amit a HR-esek sosem árulnának el nekünk
  Less be a kulisszák mögé, hogy tényleg felkészülten mehess az állásinterjúra.

 • 4 „time management” fogadalom, ami tényleg működik
  Még alig múlt el 2019, és lefogadjuk, hogy te már tele rengeteg befejezetlen ötlettel, és sok csalódást is hoztál magaddal az elmúlt évből. Épp ezért a time management szakértők szerint idén érdemes kevesebbet csinálnod mindenből, hiszen ahogy a mondás is tartja, a kevesebb több.

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

Szolgálati közlemény!

Kézműves foglalkozásainkhoz várunk pezsgős dugókat, főleg parafából, de a műanyagot is tudjuk használni. Ezen túl mindenféle parafa dugót várunk felajánlásba.  Kérjük, a téli időszakban gondoljatok ránk és ne kidobjátok, hanem gyűjtsétek össze és hozzátok be hozzánk a dugókat.

Egy rászoruló tagunk, aki most kezdte önálló életét szülői háttér nélkül keres konyhai székeket, szőnyeget. Ha tudtok segíteni, szóljatok, vagy hozzátok be felajánlásaitokat a fogadóórákon a NACSE-ba.

Előre is köszönjük!

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!