Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja van.
Holnap Valér napja lesz.
BAKULA JÁNOS – KÉPVISELŐJELÖLT

BAKULA JÁNOSKor: 41 éves
Fényképész
Vállalkozásfejlesztés

Szeretem Szarvast! Itt születtem, itt jártam általános iskolába, a “Kettesbe” a Fő téren, Szegeden tanultam fotózást, majd hazajöttem saját fényképészetet indítani, amelyet már 20 éve működtetek.  Sokan csak Baksiként ismernek.

Feleségem, Mihály Mariann is szarvasi, mindketten lokálpatrióták vagyunk.

Fiam 10 éves, Bakula Illés Boldizsár, akire nagyon, nagyon büszkék vagyunk!

PÁLYÁM

Az elmúlt 20 évben mindig kötődtem a fényképészeten keresztül Szarvashoz: képeslapokat adtam ki, könyvekben és  tankönyvben jelennek meg fotóim, ahol mindig arra törekszem, hogy a várost minél szebben mutassam meg.

2011-ben a Vállalkozók Országos Szövetsége az Év Fényképésze Békés megyében Díjat adományozta nekem, 2008-ban az Ezüstkoszorús mester címet is megkaptam. Hét évig voltam elnökségi tagja a Magyar Fényképész Ipartestületnek, 2008-12 között pedig a Szarvasért Alapítvány társelnöke.

Szüleim a Vásártéri lakótelepen laknak, itt nőttem fel én is. Nagymamám a Somogyi utcában él, vállalkozásaim pedig szintén ebben a körzetben vannak. Vállalkozásaim is szorosan kapcsolódnak a városhoz: fényképészet, Plastofit sportcentrum, mosoda szálláshelyeknek, 2013-ig Vodafone üzlet: ezeken a munkahelyeken sok szarvasi számára biztosítok munkát.

Minden a nevemhez kötődő vállalkozás abban a körzetben található, amelyet most képviselni szeretnék. Képviselni azért, mert úgy gondolom, hogy a befizetett adóinkat ésszerűbben is el lehet költeni, figyelembe véve az itt lakók igényeit. Vállalkozóként tudom, hogy ha nem fejlesztünk, akkor nagyon hamar elszalad mellettünk a világ, és ez igaz a városunkra is: ha nem teremtünk munkahelyeket és élhetőbb várost, akkor a tehetséges szarvasi fiatalok máshol keresnek maguknak munkát, és másutt indítják el az életüket.

CÉLOM,

hogy befizetett adónk ésszerűen legyen felhasználva, a vállalkozások száma bővüljön, gyerekeinknek jövőt tudjunk biztosítani Szarvason! A helyben, helyi munkatársakat foglalkoztató szarvasi cégek is kapjanak lehetőséget, munkát városi beruházások, fejlesztések esetén. Nagyobb megbecsülést a szarvasi munkaadóknak és több lehetőséget a szarvasi munkavállalóknak!

Biztonságos várost a gyerekeknek, időseknek az utcán és otthon.

Élhető Szarvast szeretnék!

 

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!