Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja van.
Holnap Valér napja lesz.
DANKÓ PÁL - KÉPVISELŐJELÖLT

DANKÓ PÁLKor: 59 éves
Szakterület: szociális ügyek

Állattenyésztő-takarmánygazdálkodási szaküzemmérnök, keveréktakarmány-gyártási szakmérnök vagyok. Jelenleg a Nemzeti Művelődési Intézetnél közösségi munkásként tevékenykedem, és egy nemzetközi takarmányipari cég szakfordítói kurzusán fejlesztem idegen nyelvi szakmai tudásom.

Feleségem gyógypedagógus, a szlovák általános iskolában tanít. Négy gyermekünk van, hárman már családot alapítottak, a legfiatalabb még tanul. Öt unoka teszi boldogabbá mindennapjainkat.

A Nagycsaládosok Szarvasi Egyesületének alapítója vagyok: már 23 éve aktívan részt veszek a város nagycsaládosainak közösségi életét szervező egyesület szerteágazó tevékenységében. Feladataimat szeretem pontosan, megbízhatóan elvégezni a civil szervezetünk életében is. Ez a minőségi szemlélet vezérli a családokkal, az emberekkel való kapcsolatomat.

Korábbi időszakban helyi és megyei képviselőként személyesen tapasztaltam meg az önkormányzati képviselő munkájának felelősségét. Szociális tevékenységem mellett elsősorban a közbeszerzések terén szereztem megfelelő gyakorlatot, ezt szeretném folytatni ezután is városunk fejlődéséért, élhetőbbé tételéért.

CÉLOM

Az elért eredményeket meg kell tartani, a rendelkezésre álló anyagi és emberi erőforrásokat pedig folyamatosan biztosítani kell a fejlesztésekhez. A külterületeken élők sérülékenyebbek, mind a gyermekekre, mind az idősekre még több odafigyelés szükséges. Biztonságérzetüket, a törődést nap mint nap biztosítania kell  az értük is felelős Önkormányzatnak

Kérem, szavazataikkal támogassák törekvéseinket!

 

 

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!