Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja van.
Holnap Valér napja lesz.
CSANÁDI LÁSZLÓ – SZARVAS POLGÁRMESTER-JELÖLT

CSANÁDI LÁSZLÓBékés megyében Szarvason születtem, 1960 májusában. Tősgyökeres szarvasi vagyok, jelenleg is a városban élek feleségemmel, Manyival és kisfiammal Regővel együtt. A második babát februárra várjuk. Itt él nagyapám, Csípai János is, már túl a századik életévén, jó egészségben.

PÁLYÁM

A középiskola elvégzése után az állattenyésztés területén helyezkedtem el. Az állatok szeretetét édesapámtól örököltem, aki állatorvosként dolgozott. Szakmai pályámat állategészségőrként kezdtem egy sertéstelepen, amely a Szarvasi Állami Tangazdaság része volt. Állategészségőri, valamint az inszeminátori tanfolyamot végeztem, majd több éven keresztül dolgoztam, mint inszeminátor.

Felsőfokú tanulmányaimat a szarvasi főiskolán (DATE) folytattam, ahol 1985-ben végeztem. A diploma megszerzése után pályámat a főiskolán folytattam, mint az Üzemszervezés, számviteli tanszék oktatója. Eközben kezdtem el a Mosonmagyaróvári Agráregyetem Általános Agrármérnöki Karát, majd másfél éves sorkatonai szolgálatot teljesítettem. 

Több mint 20 évig dolgoztam a Szarvasi Állami Tangazdaságnál és későbbi jogutódjánál az állattenyésztésben. Itt végigjártam a teljes „szamárlépcsőt”: állategészségőrként kezdtem, majd inszeminátor voltam, később műszakvezető, telepvezető, ágazatvezető, majd 2001 végétől a cég vezetője.

2005-től változás történt az életemben, munkahelyet váltottam, jelenleg a Vitafort ZRT. munkatársa vagyok, területi szaktanácsadóként dolgozom.

ELVEIM

Tisztesség, emberség, egyenesség!

Mint felelősséggel gondolkozó, gazdaságban jártas ember, úgy érzem, hogy eljött az ideje a közéleti szerepvállalásnak. Nem pártszínekben, hanem a helyi közösség felhatalmazásával, a szarvasiak támogatásával – a város, mindannyiunk érdekében. Úgy gondolom, hogy a mellettem felsorakozott csapattal együtt képesek vagyunk új lendületet adni Szarvas fejlődésének!

Mindenkire számítunk, aki tenni akar és tenni tud azért, hogy Szarvas fejlődése töretlen maradjon, sőt új utakon, új lendülettel elindulva kiteljesedjen.

 

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!