Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja van.
Holnap Valér napja lesz.
JÓZSA VILMOS – KÉPVISELŐJELÖLT

JÓZSA VILMOSKor: 57 éves
Szakterület: oktatás, környezetvédelem

Csongrádon születtem 1957-ben. Középiskolai tanulmányaimat követően 1983-ban Lengyelországban szereztem halbiológusi diplomát, majd 2008-ban ugyanott doktori címet. Feleségemmel, Kawiecka Barbara hidrobiológussal 28 évvel ezelőtt költöztünk Szarvasra. Három gyermeket neveltünk itt fel, Alexandrát, Vandát és Dávidot, akik helyi lehetőségek munkalehetőségek híján sajnos Budapesten élnek és dolgoznak.

A Halászati Kutatóintézetben dolgozom tudományos főmunkatársként.

Az elmúlt évtizedekben három cikluson keresztül voltam egyesületünk delegáltjaként az Önkormányzat Művelődési és Oktatási Bizottságának tagja.

Az itt szerzett tapasztalatok és személyes élmények megerősítettek abban, hogy a lakosságot érintő döntések előkészítése során nem mellőzhető a szarvasiak igénye és véleménye. A civilek részvétele az elmúlt 20 évben sok esetben eredményezte a város lakói akaratának érvényesítését, de ez a lendület napjainkra határozottan kifulladt. Ezen változtatni kell! A lakosság véleményére támaszkodva az oktatás és környezetvédelemmel kapcsolatos témákban kívánom képviselni a helyiek érdekét.

CÉLOM

Úgy gondolom, hogy a megfáradt városvezetés helyett stílusváltásra, új lendületre van szükség. Összefogva a helyi munkaadók, vállalkozók jelöltjeivel, elérhetőnek tartom, hogy az alulról jövő igényeket felkaroló, szolgáltató önkormányzatot hozzunk létre, a város közösségének nagyobb bevonásával.

Kérem, hogy szavazatával támogassa, hogy új lendülettel Szarvasért dolgozhassunk.

 

 

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!