Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja van.
Holnap Valér napja lesz.
KOVÁCS DÁNIEL - KÉPVISELŐJELÖLT

KOVÁCS DÁNIELKor: 35 éves
Szakterület: egészségügy

1979. április 27-én születtem Szarvason. Itt alapítottam családot, mert ezer szállal kötődöm a mi kis városunkhoz. Kislányom így ugyanabba az óvodába járhat, ahová én jártam, és ugyanaz a szerető és gondoskodó környezet veszi körül, amely engem is óvott és tanított kisgyermekként ebben a városban.

PÁLYÁM

Kilenc éves koromban költöztünk abba a körzetbe, amelyben képviselőként indulok, szűkebben a néhai Partizán utcába. Erről a környékről jártam általános iskolába, majd később a Székely Mihály Szakközépiskolába, ahol 1997-ben érettségiztem, majd faipari technikusként végeztem. Ezt követően a Mobil Sound Bt. egyik alapítójaként, a hangtechnikai szolgáltatások területén dolgoztam, és szereztem tapasztalatokat.

2005-ben a családunk tulajdonában lévő látszerész üzletben helyezkedtem el. 2006-2008 között a boltban végzett munkám mellett a Budapesti Szász Károly Szakközépiskolában látszerész, fotó-optikai cikk kereskedő képesítést szereztem.

Jelenleg is látszerészként dolgozom családi vállalkozásunkban.

Folyamatosan képzem magam különböző szakmai tréningeken, keresem a munkafolyamatokban és a látásjavításban alkalmazható, modern technikai megoldásokat.

CÉLOM

Képviselői munkám során lelkiismerettel és legjobb tudásom szerint fogok dolgozni azért, hogy városunkban is emberközpontú, gyógyítás-orientált sürgősségi ellátáshoz juthasson Szarvas minden lakója.

Minden erőmmel azon leszek, hogy ehhez felkutassam és megteremtsem az anyagi és humán erőforrásokat, valamint hogy az önök kéréseit, igényeit figyelembe véve képviseljem a körzet minden lakosát Szarvas város képviselő-testületében!

Kérem önöket, amennyiben jelöltként szimpatikusnak tartanak, és egyetértenek az általam képviselt programmal, szavazataikkal támogassanak az október 12-i Önkormányzati Választásokon!

 

 

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!