Szarvasi Nagycsaládosok Barátainak Köre

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2021. június 13., vasárnap, Antal és Anett napja van.
Holnap Vazul napja lesz.
Társadalmi munka Nyomtatás E-mail
Írta: Gombárné Hajni   

Fűnyírás és egyebek

Mint azt mindannyian tudjátok, a NACSE székháza egy kertes ház. Itt sajnos akadnak különböző ház körüli munkák is. Ilyen többek között a fűnyírás is. Eddig ebből mindössze a Gombár és a Krajcsovicz család vette ki a részét! Kérjük a többi 152 család apukáját és nagyfiú gyerekeit, hogy ők is segítsenek nekünk! Aki szívesen segítene ilyen munkában is, az a telefonszáma megadása mellett jelezze ezt nekünk. Sürgős! Ha sokan jelentkeztek, évente maximum egyszer kerül rátok a sor. Segítsetek nekünk!

Ugyan ez a helyzet a takarítással, mosogatással is. Egy-egy rendezvény, tábor előtt a terep előkészítése, majd a romok eltakarítása és a mosogatás is olyan munkák, amelyek sajnos maguktól nem készülnek el. Ezt is minden alkalommal (egy-két kivételtől eltekintve) mi (Krajcsoviczné Ildikó, Homonnainé Szilvi és Gombárné Hajni) végezzük el. Ide a többi 152 anyuka és nagylány jelentkezését várjuk, akik alkalmanként besegítenének. Tudjátok a programok, kirándulások és táborok szervezését és lebonyolítását, az ezekhez szükséges pénzek megpályázását majd elszámolását, valamint az érdekképviseletet, a nyilvánosság biztosítását, a kapcsolattartást veletek, az ügyeletet nyitvatartási időben, a klubfoglalkozásokat – és még sorolhatnám – is társadalmi munkában végezzük. Szükségünk van a segítségetekre, mert már nem győzzük. Jelentkezzetek a telefonszámotok megadásával, hogy összeállíthassuk a "SEGÍTŐK LISTÁJÁT", akiket alkalmanként felhívhatunk egy kis segítségért. Előre is köszöni a vezetőség!

 

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

Szolgálati közlemény!

Kézműves foglalkozásainkhoz várunk pezsgős dugókat, főleg parafából, de a műanyagot is tudjuk használni. Ezen túl mindenféle parafa dugót várunk felajánlásba.  Kérjük, a téli időszakban gondoljatok ránk és ne kidobjátok, hanem gyűjtsétek össze és hozzátok be hozzánk a dugókat.

Egy rászoruló tagunk, aki most kezdte önálló életét szülői háttér nélkül keres konyhai székeket, szőnyeget. Ha tudtok segíteni, szóljatok, vagy hozzátok be felajánlásaitokat a fogadóórákon a NACSE-ba.

Előre is köszönjük!

Őszi és Téli - nyitvatartás

Őszi nyitva tartás székházunkban:
Kedden
9.00 -11.30-ig és 14.00 -16.00-ig
Szerdán
14.00 -17.00 -ig
Pénteken
9.00 -11.30 és 13.00 -16.00-ig

NACSE turi

Rengeteg ruhánk van, nagyon sok a baba- és gyermekruha is, gyertek el, válogassatok!

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!