Szarvasi Nagycsaládosok Barátainak Köre

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2021. június 15., kedd, Jolán és Vid napja van.
Holnap Jusztin napja lesz.
Önkormányzati választás! Nyomtatás E-mail
Írta: Gombárné Hajni   

Egyesületünk nagy erővel készül az októberi önkormányzati választásokra. Nagyon fontos, hogy ebben a ciklusban is legyen képviselőnk.

Éppen ezért nagyon kérünk benneteket, hogy a kopogtató cédulákat nekünk adjátok le, és a szavazáskor is az egyesület jelöltjeit támogassátok szavazataitokkal. Mivel mi listán szoktunk bejutni, ezért minden egyes szavazat számít! Nagyon fontos, hogy minden körzetben tudjunk jelöltet indítani, ezért nagyon számítunk a tagság (lehetőleg minden felnőtt tag és 18 év feletti nagykorú gyermek) kopogtató cédulájára. Egyesületünk ebben az évben önállóan indul a választásokon. Csak így van arra esélyünk, hogy képviselőnk bejusson az önkormányzatba. Minden körzetben fel fog keresni titeket az, aki a hírmondókat viszi, neki adjátok le az ajánló szelvényeket, vagy hozzátok be az egyesület székházába! Mindenkinek segítünk a kitöltésben is. (Aki e-mailben kapja, a levelet azt szeretnénk meg kérni, hogy az egyesület székházába juttassa be, amennyiben akadályoztatva van, úgy szóljon és elmegyünk érte).
Ebben az évben nem csak képviselő jelölteket indítunk, hanem lesz saját polgármester jelöltünk is. Ez azért fontos, mert ha elég sok szavazatot kap a mi polgármester jelöltünk, akkor több bizottsági helyre, sőt esetleg egy alpolgármesteri helyre is számíthatunk. Ezért ide is várjuk szavazataitokat és ajánlószelvényeiteket.
Ha bejutunk az önkormányzati testületbe, hatékonyan tudjuk a jövőben is képviselni egyesületünk és tagsága érdekeit. Mint azt bizonyára tudjátok, eddigi képviselőink és bizottsági tagjaink tiszteletdíjaik jelentős részét Egyesületünknek ajánlották fel. E nélkül a pénz nélkül nem lenne a pályázatokhoz önerőnk, nagy bajban lenne az egyesület. Csak ezekből a pénzekből és a pályázatokon nyert összegekből tudjuk finanszírozni azt a rengeteg programot, tábort, amit minden évben megvalósítunk. Ezért is fontos, hogy a jövőben is legyen önkormányzati képviselőnk. Kérünk, segítsetek bennünket!
Szavazataitokra és ajánló szelvényeitekre feltétlen számítunk!
 

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

Szolgálati közlemény!

Kézműves foglalkozásainkhoz várunk pezsgős dugókat, főleg parafából, de a műanyagot is tudjuk használni. Ezen túl mindenféle parafa dugót várunk felajánlásba.  Kérjük, a téli időszakban gondoljatok ránk és ne kidobjátok, hanem gyűjtsétek össze és hozzátok be hozzánk a dugókat.

Egy rászoruló tagunk, aki most kezdte önálló életét szülői háttér nélkül keres konyhai székeket, szőnyeget. Ha tudtok segíteni, szóljatok, vagy hozzátok be felajánlásaitokat a fogadóórákon a NACSE-ba.

Előre is köszönjük!

Őszi és Téli - nyitvatartás

Őszi nyitva tartás székházunkban:
Kedden
9.00 -11.30-ig és 14.00 -16.00-ig
Szerdán
14.00 -17.00 -ig
Pénteken
9.00 -11.30 és 13.00 -16.00-ig

NACSE turi

Rengeteg ruhánk van, nagyon sok a baba- és gyermekruha is, gyertek el, válogassatok!

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!