Szarvasi Nagycsaládosok Barátainak Köre

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2021. június 15., kedd, Jolán és Vid napja van.
Holnap Jusztin napja lesz.
Köszönjük! Nyomtatás E-mail
Írta: Gombárné Hajni   

Önkormányzati választás!

A magam és nagycsaládos civil jelölttársaim nevében is köszönöm a ránk szavazók bizalmát, melynek köszönhetően egy civil képviselője is lesz a helyi önkormányzatnak.

Programunknak megfelelően próbáljuk majd közvetíteni a szarvasiak véleményét és elvárásait a városvezetés felé.

A jövőre nézve tanulság számunkra, hogy a meglévő pártokráciában, kellő mozgósító erő nélkül nem lehet átütő eredményt elérni. Az elkövetkező négy évben, úgy kívánunk dolgozni, hogy jelentős mértékben gyarapodjon városunkban a civileket támogatók tábora!

Józsa Vilmos

 

Magam is szeretném megköszönni szavazatát mindazoknak, akik elmentek szavazni és jelöltjeinkre adták le voksukat. Azonban sajnálatomat is szeretném kifejezni azért, mert sok nagycsaládos tagunk nem ment el szavazni, vagy nem ránk szavazott. Ezért az elkövetkezendő négy éves ciklusban mindössze egy képviselőnk és egy külsős bizottsági tagunk lesz, így lényegesen kisebb hatékonysággal tudjuk képviselni érdekeiteket, kevésbé hatékonyan tudunk segíteni. Az is tény, hogy egyesületünk részére a tiszteletdíjainkból átutalt összeg is a felére csökkent így, ezért a jövőben kevesebb programot, tábort tudunk majd megvalósítani és működésünk költségeit is minimálisra kell csökkentenünk. Keressük a lehetőségeket arra, hogy Egyesületünk a nehézségek ellenére is a város legaktívabb civil szervezete maradjon és színvonalasan tudjon tevékenykedni a jövőben is.  

Mint azt a híradásokból már bizonyára ti is tudjátok, a NACSE egy listás helyet szerzett az önkormányzatban. Listánk első helyén Józsa Vilmos állt, így neki kellett volna elfoglalnia az egyetlen civil helyet a testületben. Azonban Vilinek komoly vélemény-különbözései voltak és vannak a jelenlegi városvezetéssel, amit az nem bírt elfogadni, ezért a megmérettetésen becsületesen megszerzett mandátumáról is és külsős bizottsági helyéről is lemondott.
Vili mindig az Egyesület érdekeit tartotta szem előtt, most is ezt tette. Mint azt már sokszor bebizonyította, most is Egyesületünket helyezte előtérbe saját érdekeivel szemben.
Ezúton is meg szeretném Vilinek – mint az Egyesület külső bizottsági tagjának – köszönni az Oktatási Bizottságban 12 éven keresztül folytatott aktív és építő jellegű munkáját.
Több ilyen emberre lenne szükségünk. Az egyesületben végzett munkájára a jövőben is biztosan számíthatunk. Biztos vagyok abban, hogy Vili mindent meg fog tenni ezután is azért, hogy négy év múlva sikeresebben szerepeljünk a választásokon, és városunkban még elfogadottabb legyen a civil kurázsi. Köszönjük Vili!
Gombár Györgyné
 

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

Szolgálati közlemény!

Kézműves foglalkozásainkhoz várunk pezsgős dugókat, főleg parafából, de a műanyagot is tudjuk használni. Ezen túl mindenféle parafa dugót várunk felajánlásba.  Kérjük, a téli időszakban gondoljatok ránk és ne kidobjátok, hanem gyűjtsétek össze és hozzátok be hozzánk a dugókat.

Egy rászoruló tagunk, aki most kezdte önálló életét szülői háttér nélkül keres konyhai székeket, szőnyeget. Ha tudtok segíteni, szóljatok, vagy hozzátok be felajánlásaitokat a fogadóórákon a NACSE-ba.

Előre is köszönjük!

Őszi és Téli - nyitvatartás

Őszi nyitva tartás székházunkban:
Kedden
9.00 -11.30-ig és 14.00 -16.00-ig
Szerdán
14.00 -17.00 -ig
Pénteken
9.00 -11.30 és 13.00 -16.00-ig

NACSE turi

Rengeteg ruhánk van, nagyon sok a baba- és gyermekruha is, gyertek el, válogassatok!

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!