Szarvasi Nagycsaládosok Barátainak Köre

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2021. szeptember 23., csütörtök, Tekla és Líviusz napja van.
Holnap Gellért és Mercédesz napja lesz.
Gyűjtés az edelényi árvízkárosultak részére Nyomtatás E-mail
Írta: Gombárné Hajni   
2010. június 19. szombat, 13:40
Kedves Tagcsaládok!
  
Mint arról a híradásokból már bizonyára értesültetek, rengetegen kerültek reménytelen élethelyzetbe az áradások miatt. Sok család otthonát az áradat lerombolta, megsemmisítette, megrongálta. Van, akiknek mindenük odalett, s egy szál ruhában menekültek összeomló otthonaikból. Szarvasra 40 ilyen árvízkárosult gyermek érkezett Edelényből. Rajtuk próbálunk városi szintű összefogással segíteni. Próbálunk segíteni nekik az újrakezdésben, újjáépítésben, a károsodott épületek helyreállításában, az elveszett ingóságok pótlásában.
A legnagyobb segítség most a pénz lenne, hiszen újjá kell építeni a házakat, rendbe kell tenni mindazt, amit az árvíz tönkre tett.
A pénzbeli adományok felajánlására két lehetőségetek is van. A Kereskedelmi és Hitelbankban nyitott elkülönített számlát az „Emberöltő” Alapítvány, az erre beérkező adományok közvetlenül a most itt nyaraló 40 gyermek családjához kerülnek.
A számlaszám: Edelényi Árvízkárosultak 10408131-49565153-55491031
A másik lehetőség, hogy az egyesületünk székházában elhelyezett gyűjtődobozba dobjátok adományaitokat. Bármilyen csekély összegű adomány számít, amit most otthon nélkülözni tudtok, hiszen a sok kicsi nagy segítséget jelenthet. Minden forint számít.
A gyerekek 27.-ig lesznek szarvason. Mikor visszavisszük őket Edelénybe, visszük velük az összegyűjtött adományokat is. Én magam is ott leszek, mikor átadjuk a családoknak személyre szólóan az összegyűlt pénzt.
Természetbeni adományokat is várunk. Mivel ruhát, bútort, háztartási gépet egyenlőre nincs hová bevinniük a családoknak, most először fertőtlenítőszereket, tisztítószereket, tartós élelmiszereket (konzerv, cukor, liszt, tészta, rizs, étolaj stb.) hozzatok.
A következő körben majd bútorokat, háztartási gépeket is várunk, de csak majd, ha már a családok házaiba bevihetőek lesznek. Nem szeretnénk közvetítő szervezeteket bevonni, a gyűjtött pénz és dolgok jussanak el valóban a károsult családokhoz!
Kérlek titeket, juttassátok el felhívásunkat minél több emberhez, hogy minél többen tudjunk segíteni. Reméljük, mi sosem kerülünk hasonló helyzetbe, és nem leszünk mások segítségére szorulva, kiszolgáltatott, reménytelen helyzetben.
Ha kérdésetek van, hívjatok nyugodtan a 06-20/260-1665 telefonszámon.
Segítségeteket előre is köszönöm a tönkrement családok nevében is!
Gombárné Hajni
 

Közlemények, Felhívások!

Kérjük, ajánlja fel adója 1%-át
Adószám: 18373600-1-04
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
Nem kerül semmibe, de nagyon sokat segít vele!

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

Szolgálati közlemény!

Kézműves foglalkozásainkhoz várunk pezsgős dugókat, főleg parafából, de a műanyagot is tudjuk használni. Ezen túl mindenféle parafa dugót várunk felajánlásba.  Kérjük, a téli időszakban gondoljatok ránk és ne kidobjátok, hanem gyűjtsétek össze és hozzátok be hozzánk a dugókat.

Egy rászoruló tagunk, aki most kezdte önálló életét szülői háttér nélkül keres konyhai székeket, szőnyeget. Ha tudtok segíteni, szóljatok, vagy hozzátok be felajánlásaitokat a fogadóórákon a NACSE-ba.

Előre is köszönjük!

Sz. M. M. - Hírek

Őszi és Téli - nyitvatartás

Őszi nyitva tartás székházunkban:
Kedden
9.00 -11.30-ig és 14.00 -16.00-ig
Szerdán
14.00 -17.00 -ig
Pénteken
9.00 -11.30 és 13.00 -16.00-ig

NACSE turi

Rengeteg ruhánk van, nagyon sok a baba- és gyermekruha is, gyertek el, válogassatok!

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!