Szarvasi Nagycsaládosok Barátainak Köre

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2021. szeptember 17., péntek, Zsófia napja van.
Holnap Diána napja lesz.
Bor és Kultúra Nyomtatás E-mail
Írta: Gombárné Hajni   
2013. szeptember 06. péntek, 07:12

Szarvason nemrégiben megalakult a Szarvasi Esély Szociális Szolgáltató és Gazdasági Szövetkezet. Ennek Gombárné Hajni is alapító tagja. Célunk, hogy pályázatok útján új, jól működő munkahelyeket teremtsünk. Ahhoz azonban, hogy sikeresen tudjunk pályázni, önerőre is szükségünk van. Most az elején be is kellene mutatkoznunk egyrészt a városban, hogy vagyunk, másrészt a város vezetésének, hogy tudjanak rólunk, kapcsolatunk legyen, hogy esetleg tudjanak nekünk segíteni. Éppen ezért már mi is résztveszünk a Szilva Napi rendezvényen „Bor és Kultúra” címmel.

A Ruzsicskay Alkotóház udvarán lesz egy borudvarunk, ahol az ország 5 egyik legnevesebb borászának borait fogjuk árusítani. Ezen kívül szombaton lesz egy borestünk is a Ruzsicskay Alkotóházban 20.00 órai kezdettel, ahol Bálint Zoltán, Barcza Bálint, Sike Tamás, Dúzsi Tamás, Balla Géza és Gere Tamás Zsolt két-két minőségi borát mutatjuk be borkóstolón hozzáértő tolmácsolással. Jegyek a borestre elővételben megrendelhetőek a 06/20/522-5591 telefonszámon Oncsik Jánostól, illetve megvásárolhatóak a Tessedik Sámuel Mú-zeumban (Vajda Péter u. 1.), az S.Oliver butikban (Szabadság u. 32-33.), vagy megvásárolhatók a rendezvény helyszínén 4900Ft-ért, ami tartalmaz-za a tíz bor kóstolását és egy erre az alkalomra gravírozott poharat.

Tudom, hogy ez általában drága a mi családjainknak, de aki meg tudja fizetni és szereti a bort, annak nagy élmény lesz. Gyertek ki a Borudvarunk-ra is. Egyrészt finom borokat ihattok, másrészt az árával a most megalakult Szociális Szövetkeze-tünket támogatjátok.
Reklámozzátok a rendezvényt ismerőseitek körében is!

 

Közlemények, Felhívások!

Felhívom mindenki figyelmét arra, hogy soha, semmilyen körülmények között ne álljon meg a NACSE szomszéd bejáróján! (Betonozott bejáró) Kérünk benneteket, vegyétek komolyan!

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

Szolgálati közlemény!

Kézműves foglalkozásainkhoz várunk pezsgős dugókat, főleg parafából, de a műanyagot is tudjuk használni. Ezen túl mindenféle parafa dugót várunk felajánlásba.  Kérjük, a téli időszakban gondoljatok ránk és ne kidobjátok, hanem gyűjtsétek össze és hozzátok be hozzánk a dugókat.

Egy rászoruló tagunk, aki most kezdte önálló életét szülői háttér nélkül keres konyhai székeket, szőnyeget. Ha tudtok segíteni, szóljatok, vagy hozzátok be felajánlásaitokat a fogadóórákon a NACSE-ba.

Előre is köszönjük!

Sz. M. M. - Hírek

Őszi és Téli - nyitvatartás

Őszi nyitva tartás székházunkban:
Kedden
9.00 -11.30-ig és 14.00 -16.00-ig
Szerdán
14.00 -17.00 -ig
Pénteken
9.00 -11.30 és 13.00 -16.00-ig

NACSE turi

Rengeteg ruhánk van, nagyon sok a baba- és gyermekruha is, gyertek el, válogassatok!

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!