Szarvasi Nagycsaládosok Barátainak Köre

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2021. szeptember 18., szombat, Diána napja van.
Holnap Vilhelmina napja lesz.
KarrierPlusz RSS
 • Élhető munkahely - A munka világának emberi oldala (x)
 • 5 tipp a sikeres munkakereséshez HR szemüveggel (x)
  A Produkteam Kft. 1995-ben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy megoldást találjon különböző cégek igényeire a humánerőforrás-menedzsment területén. Az évek során törekedtünk arra, hogy lépést tartsunk a munkaerőpiac folyamatos változásával, alkalmazkodtunk a technikai újításokhoz, a munkavállalók különféle igényeihez is.

 • Home-office-t mindenkinek? – kinél és hogyan működik a távmunka
  Az otthonról végezhető munka, távmunka vagy az ún. home-office hazánkban is egyre népszerűbb. Sok pozíció esetében már alapelvárásnak számít, azonban sokakat mégis elrettent bevezetése. Cikkünkben sorra vesszük, milyen érvek és ellenérvek szólnak a home-office mellett, és hogyan lehet működőképes a megvalósítás.

 • Márciusban újra jön a legnagyobb online állásbörze
  Közel 100 000 álláskeresőt várnak a márciusban online megrendezésre kerülő HVG Állásbörzére, amelyen élőben lehet a virtuális standoknál pályázni, munkaadóként önéletrajzot gyűjteni, a jelöltekkel chatelni vagy online előadást tartani. A pandémiás helyzetre adott válasz népszerű álláskeresők és munkaadók körében is. A legnagyobb állásbörze-szervező több újítással is készül. A munkaadóknak még lehet standokat foglalni, álláskeresőként ajánlatos már most regisztrálni.

 • Fénykép az önéletrajzban – a Tiéd megfelelő?
  Gyakori kérdés álláskereséskor, hogy kell-e fényképet csatolni az önéletrajzhoz. Sokan sokféle választ adnak erre, fel lehet számos érvet sorakoztatni mellette és ellene is. Mit mérlegelj az önéletrajz összeállításakor, és mire figyelj, ha a fotó mellett döntesz? A válaszért olvass tovább!

 • Megújult a dm karrieroldala – Éld meg másképp a munkát (x)
  A nemzetközi koncepció alapján kidolgozott weboldal letisztult megjelenésével, és extra funkcióival hűen tükrözi a szintén idén megújult munkáltatói szlogent: „Éld meg másképp a munkát.” A szektorban újdonságként, az oldalon a dm konszern többi országában meghirdetett pozíciók is elérhetők, megpályázhatók.

 • A HVG Online Állásbörze véget ért
 • Webináriumok 2020. november 5.
  Vegyél részt a cégek ONLINE előadásain

 • Webináriumok 2020. november 4.
  Vegyél részt a cégek ONLINE előadásain

 • Gyakornokként kezdett, ma ő az ügyvezető: a Coca-Colánál ez is lehetséges (x)
  Kevés olyan ügyvezető van, aki gyakornokként kezdett ott, ahol később ő lett a vállalat első embere. A Coca-Cola HBC Magyarországnál ez épp így történt: Békefi László gyakornokként kezdte pályafutását a vállalatnál, ma pedig már ő a vállalat ügyvezető igazgatója. Első kézből látott számos pozíciót, megismerte a munkatársait, megtapasztalta a munkakörülményeket. Karrierútja valódi példa lehet pályakezdőknek – még akkor is, ha igazgatósága első évében rögtön egy olyan nem mindennapi helyzetben kellett helytállnia, mint amit a koronavírus-járvány okozott.

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

Szolgálati közlemény!

Kézműves foglalkozásainkhoz várunk pezsgős dugókat, főleg parafából, de a műanyagot is tudjuk használni. Ezen túl mindenféle parafa dugót várunk felajánlásba.  Kérjük, a téli időszakban gondoljatok ránk és ne kidobjátok, hanem gyűjtsétek össze és hozzátok be hozzánk a dugókat.

Egy rászoruló tagunk, aki most kezdte önálló életét szülői háttér nélkül keres konyhai székeket, szőnyeget. Ha tudtok segíteni, szóljatok, vagy hozzátok be felajánlásaitokat a fogadóórákon a NACSE-ba.

Előre is köszönjük!

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!