Szarvasi Nagycsaládosok Barátainak Köre

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2021. június 13., vasárnap, Antal és Anett napja van.
Holnap Vazul napja lesz.
Nyári táborok Nyomtatás E-mail
Írta: Gombárné Hajni   

Túra tábor

Augusztus 10-16.-ig  az Arborétumban "túra" tábort tartunk A tábor minden nap 8 órától 16 óráig tart. Az étkezéseket helyben megoldjuk, ahogy szoktuk. Részvételi díj 1000Ft/fő/hét. Jelentkezési határidő:augusztus 7. A gyülekező minden reggel 3/4 8 a NACSE székház, onnan együtt megyünk ki.A pénteki nap egy 24 órás természet ismereti vetélkedő lesz, vasárnap pedig vagy Szentesre, vagy Gyopáros fürdőbe visszük a gyerekeket tábor zárás ként.

Táborok

Ebben az évben több vidéki tábort is tervezünk. Ezek többsége pályázatból lesz megvalósítva, többségükhöz nem kell, vagy minimális (7500Ft/fő/hét teljes ellátással) önerő szükséges. Tervezünk a Tisza-tó köré kerékpáros tábort június 22-28-ig, rossz idő esetén július 6-12-ig (a pályázat sajnos nem nyert), Pécsre tábort július 22-26-ig, és egy nyári erdei tábort  a Balatonra,  szintén júliusban, amely 7-11.-éig lesz megvalósítva Zánkán. A vidéki táborokat 11 évesnél nagyobb gyerekeknek szervezzük. Ezekről később érdeklődjetek, azonban már most jelezzétek a gyerekek résztvételi szándékát, adjátok meg telefonszámotok, mert csak a jelentkezés sorrendjében tudjuk vinni a gyerekeket nyaralni. Mire megtudjuk, hogy nyer-e a pályázat, már nem lesz időnk meghirdetni, csak az előre jelentkezetteket keressük meg

 

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

Szolgálati közlemény!

Kézműves foglalkozásainkhoz várunk pezsgős dugókat, főleg parafából, de a műanyagot is tudjuk használni. Ezen túl mindenféle parafa dugót várunk felajánlásba.  Kérjük, a téli időszakban gondoljatok ránk és ne kidobjátok, hanem gyűjtsétek össze és hozzátok be hozzánk a dugókat.

Egy rászoruló tagunk, aki most kezdte önálló életét szülői háttér nélkül keres konyhai székeket, szőnyeget. Ha tudtok segíteni, szóljatok, vagy hozzátok be felajánlásaitokat a fogadóórákon a NACSE-ba.

Előre is köszönjük!

Őszi és Téli - nyitvatartás

Őszi nyitva tartás székházunkban:
Kedden
9.00 -11.30-ig és 14.00 -16.00-ig
Szerdán
14.00 -17.00 -ig
Pénteken
9.00 -11.30 és 13.00 -16.00-ig

NACSE turi

Rengeteg ruhánk van, nagyon sok a baba- és gyermekruha is, gyertek el, válogassatok!

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!