Szarvasi Nagycsaládosok Barátainak Köre

Új lendülettel Szarvasért

Ma 2021. június 13., vasárnap, Antal és Anett napja van.
Holnap Vazul napja lesz.
Békés Megyei Önkormányzata a 2010-es évre kihirdetett civil pályázata Nyomtatás E-mail
Írta: Homonnai Tiborné   

Békés Megye Önkormányzata a 2010-es évre kihirdetett civil pályázatára beérkezett pályaművek közül, A,B és C kategóriákban támogatásra méltónak ítélte a Nagycsaládosok Szarvasi Egyesületének pályaműveit is, melyet az egyesület vezetősége 1 hetes kézműves nyári tábor kivitelezésére nyújtott be a megyei képviselő-testület felé. A június 28-tól július 02-ig tartó kézműves tábor délelőtti programjai között manuális tevékenységek szerepelnek, a délutáni programokat a helyi nevezetességekhez, látnivalókhoz történő kirándulások teszik ki. A 25 gyermek és 3 kísérő számára támogatott projektek között szerepel Békés megye kulturális életének fellendítése, mely az ősz folyamán kiterjed a Jókai Színház egy gyermekműsorának megtekintésére, valamint a Munkácsy Mihály Múzeum állandó és időszaki kiállításain való részvételre is. A megyén belüli kulturális látnivalók mellett a szarvasi Nagycsaládosok Egyesületének 28 fős csapata kikapcsolódásként, programzáró eseményként el kíván látogatni a gyomaendrődi Liget Fürdőbe is. Az akcióval Békés Megye Önkormányzata, valamint a pályázaton részt vevő civil szervezetek megyénk kulturális célpontjait kívánják népszerűsíteni.

 

Aki tud segítsen!

Keresünk:
Szekrénysort, mosógépet, fotelt, dohányzó asztalt adományba.
Keresünk működő képes televíziót, járókát, korcsolyát minden méretben.

Ha tudtok, segítsetek!
Felajánlásaitokat előre is köszönjük.

Szolgálati közlemény!

Kézműves foglalkozásainkhoz várunk pezsgős dugókat, főleg parafából, de a műanyagot is tudjuk használni. Ezen túl mindenféle parafa dugót várunk felajánlásba.  Kérjük, a téli időszakban gondoljatok ránk és ne kidobjátok, hanem gyűjtsétek össze és hozzátok be hozzánk a dugókat.

Egy rászoruló tagunk, aki most kezdte önálló életét szülői háttér nélkül keres konyhai székeket, szőnyeget. Ha tudtok segíteni, szóljatok, vagy hozzátok be felajánlásaitokat a fogadóórákon a NACSE-ba.

Előre is köszönjük!

Őszi és Téli - nyitvatartás

Őszi nyitva tartás székházunkban:
Kedden
9.00 -11.30-ig és 14.00 -16.00-ig
Szerdán
14.00 -17.00 -ig
Pénteken
9.00 -11.30 és 13.00 -16.00-ig

NACSE turi

Rengeteg ruhánk van, nagyon sok a baba- és gyermekruha is, gyertek el, válogassatok!

 
 
1% Adjon egy részt a civileknek!
Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete
18373600-1-04
A szervezet további adatai a nonprofit.hu-n
Kíváncsi más szervezetekre is?
Keressen a Nonprofit Önarckép adatbázisban 11 000 további civil szervezet között!